Uživancija na skijama za cijelu obitelj u Bad Kleinkirchheimu
Uživanje u termama s pogledom na skijašku stazu – terme Römerbad
Hodanje na krpljama i rudarski specijaliteti
Uživanje u kupanju za cijelu obitelj – terme Sankt Kathrein
Sunčani trenuci za ljubitelje zime
Gastronomski specijaliteti za gurmane
Romantične kolibe za skijaše u Bad Kleinkirchheimu
Uživanje na skijaškim stazama u Bad Kleinkirchheimu

Regija Bad Kleinkirchheim

Sunčani trenuci za ljubitelje skijanja

Uronjena u blagi alpski krajobraz gorja Nockberge, regija Bad Kleinkirchheim oduševit će Vas dvostruko: vrhunskim zadovoljstvom skijanja i užitkom kupanja u toplicama.

U više od 100 kilometra savršeno pripremljenih skijaških staza podjednako će uživati mali početnici i aktivni profesionalci na skijama. Ponuda seže od širokih obiteljskih staza do spusta na kojem se održava utrka Svjetskog kupa „Koruška – Franz Klammer”.

Nakon dana provedenog u aktivnom bavljenju zimskim sportom, za opuštanje, u blizini su čak dvoje toplice. Rimske terme, Römerbad, prava su oaza wellnessa koja se prostire na tri etaže. Obiteljske i zdravstvene toplice Sankt Kathrein poznate su po najvećoj vodnoj površini od svih toplica u Koruškoj.

Na početku skijaške sezone, ljubitelje skijanja očekuje prava raskoš: osim što mogu uživati u savršeno pripremljenim skijaškim stazama, u kolibama ih očekuje poseban kulinarski užitak. Raznolikost regije može se iskušati od 8. do 23. prosinca. To omogućava karta za „Ski Food Gourmet Hopping”: jednom platiš, četiri puta uživaš u regionalnim delicijama!

Impresije

Put tišine do crkve svete Katarine, Sankt Kathrein
Umjetnički obrt u sklopu alpskog adventa u termalnim kupalištima
Alpski advent u termalnom kupalištu Sankt Kathrein
Umjetnički obrt – kovačnica
Prirodne izrađevine na alpskom adventu u termalnim kupalištima
To enhance your user experience, we have implemented cookies on this website. By using our site, you agree to our use of cookies. Further details can be found in our Data Privacy Policy