Sunčani trenuci za ljubitelje zime
Thermen-Genuss in der Therme St. Kathrein
Hodanje na krpljama i rudarski specijaliteti
Gastronomski specijaliteti za gurmane
Skifahren vor der Kaiserburg
Romantične kolibe za skijaše u Bad Kleinkirchheimu
Skifahren mit Panoramablick auf die Nockberge
Entspannung in der Therme

Regija Bad Kleinkirchheim

Sunčani trenuci za ljubitelje skijanja i kupanja u termama

Regija Bad Kleinkirchheim oduvijek oduševljava svojom raznolikošću. Čisto zadovoljstvo skijanja ili ugodno zimsko planinarenje, dinamično sanjkanje ili tihe šetnje na krpljama. Uživanje u termama u ovoj je regiji također dvostruki užitak.

U skijaškom području Bad Kleinkirchheim podjednako uživaju mali skijaši početnici i aktivni skijaši. Na preko 100 izvrsno pripremljenih staza očekuju vas široke obiteljske staze, brze padine i staza „Koruška – Franz Klammer” na kojoj se održava spust u sklopu Svjetskog kupa. Zajamčene su vam i pauze za odmor u 23 kolibe na skijaškom području koje nude regionalne delicije. Posebna kulinarska atrakcija su Ski Food jelovnici u nekim Ski Food kolibama.

Nakon dana provedenog u aktivnom bavljenju zimskim sportom, za opuštanje, u blizini su čak dvoje toplice. Rimske terme, Römerbad, prava su oaza wellnessa koja se proteže na tri etaže. Obiteljske lječilišne terme St. Kathrein oduševit će velike i male ljubitelje vode. Ovdje vas očekuje najveća vodena površina među svim termama u Koruškoj.

Osobite sunčane trenutke donosi Bad Kleinkirchheim Sonnenschein Card koja uključuje zimske šetnje s vodičem, kratak tečaj skijaškog trčanja, hodanje na krpljama i druge aktivnosti, a mnogi bonus partneri nude i atraktivne popuste. Kartica s popustima Bad Kleinkirchheim Sonnenschein Card besplatna je uz svako noćenje kod nekog od naših partnera!

Impresije

Skifahren mit Panoramablick auf den Biosphärenpark Nockberge
Thermen-Spaß mit Pistenblick
Rodelpartie in den Nockberge
Schneeschuhwandern abseits der Pisten
Familien-Skispaß in Bad Kleinkirchheim
Kulinarische Spezialitäten aus der Region
Skifahren auf der Sonnenseite der Alpen
Thermenvergnügen für die ganze Familie
Ski-Vergnügen in den Nockbergen
To enhance your user experience, we have implemented cookies on this website. By using our site, you agree to our use of cookies. Further details can be found in our Data Privacy Policy