Franz Gerdl - Obiteljska regija Katschberg
Franz Gerdl - Uživancija na skijama na Katschbergu
Franz Gerdl - Mjesto za obiteljsko skijanje – Katschberg
Franz Gerdl - Skijanje na Katschbergu
Franz Gerdl - Mjesto za obiteljsko skijanje – Katschberg

Katschberg

Obiteljski zimski odmor na sunčanoj strani Alpa

Prodišite slobodno na planinskom zraku bez alergena, uz bogatstvo sunca i zajamčeni snijeg te čitav niz aktivnosti za cijelu obitelj. Sve to je jamstvo za uspješan zimski odmor u austrijskim planinama.

Tko ne priželjkuje zimski odmor kao iz slikovnice? Obiteljska regija Katschberg nalazi se na najboljem mjestu za odmor, s južne strane glavnog masiva Alpa, na granici između saveznih pokrajina Koruške i Salzburga, na nadmorskoj visini od 1.150 do 2.220 metara. Zimi je obiteljska regija Katschberg odlično opremljena za potrebe cijele obitelji. Dok roditelji uživaju u skijanju na 70 kilometara izvrsno uređenih staza, koje je u potpunosti moguće zasniježiti, djeca se zabavljaju u Katschijevom dječjem svijetu.

Obiteljski odmor koji donosi radost svima

Regija za odmor Katschberg zimi je privlačna zbog preglednosti skijališta. Široke skijaške staze većim su dijelom srednje težine. Za iskusne je skijaše vrlo atraktivna staza Direttissima na Ainecku, a za one manje vješte na raspolaganju je 10 kilometara laganih staza. Na16 skijaških liftova ljubazni poslužitelji i pokretne trake pomažu djeci pri ukrcaju.

Ponuda izvan skijaških staza uključuje i hodanje na krpljama s vodičem i 30 kilometara pješačkih staza, koje čekaju da ih se istraži. Izleti na sanjkama, klizanje i vožnja saonicama koje vuku konji jednako su omiljeni među roditeljima i djecom i neizostavni u ovoj obiteljskoj regiji. Izuzetno atraktivna je novootvorena adventska šetnjica na kojoj će posjetitelji utonuti u kontemplativnu božićnu atmosferu.

Posjetitelji koji rezerviraju smještaj na Katschberghöheu stanovat će izravno na stazi. U Katschbergu, naime, vrijedi načelo „Ski in – Ski out”. Ujutro odmah nakon doručka jednostavno iziđete iz hotela, pričvrstite skije i možete krenuti. Oni posjetitelji koji se odluče za hotel u mjestašcu Rennweg do skijališta se prevoze besplatnim autobusima za skijaše.

Video

Impresije

Fritz Breidenbach - Uživanje u snijegu na Katschbergu za cijelu obitelj
Fritz Breidenbach - Dan na skijanju s obitelji na Katschbergu
Fritz Breidenbach - Skijanje na Katschbergu
Fritz Breidenbach - Opuštanje na skijaškoj stazi na Katschbergu
Fritz Breidenbach - Zimske radosti na sanjkama na Katschbergu
Franz Gerdl - Dan na skijanju s obitelji u regiji Katschberg
Fritz Breidenbach - Dječja skijaška utrka na Katschbergu
Franz Gerdl - Dan na skijanju s obitelji na Katschbergu
Franz Gerdl - Djeca prave snješka, obiteljska regija Katschberg
To enhance your user experience, we have implemented cookies on this website. By using our site, you agree to our use of cookies. Further details can be found in our Data Privacy Policy